Project omschrijving

WEBDESIGN / BLOGGEN

REIS MEE MET SANDRA

Beschrijving

In de periode 2014 – 2017 dat ik woonachtig was op Bonaire besloot ik het roer om te gooien. Omdat wij om persoonlijke redenen er voor gekozen hebben dat ik niet voor een werkgever werkzaam zou zijn heb ik naar alternatieven gezocht voor mijn daginvulling. Ik startte met het maken van mijn eigen WordPress website en begon met bloggen over het wonen op Bonaire. Wanneer je van zon, zee, watersporten en hiken houdt dan is Bonaire namelijk een prachtig eiland. Ik vond het een heerlijk eiland om te wonen en dat wilde ik graag overdragen aan andere reizigers. Op “Reis mee met Sandra” schrijf ik over reizen en wonen in het buitenland.

Inmiddels ben ik woonachtig in Selfkant, het meest westelijk deel van Duitsland. Dit grenst aan “Het Smalste Stukje van Nederland” ter hoogte van de gemeente Echt-Susteren. Mijn focus is sinds mijn verhuizing verplaatst van wonen op Bonaire naar wonen in het meest westelijk deel van Duitsland.  Regelmatig komt er een artikel over deze regio op mijn website. Verder schrijf ik over andere bestemmingen die ik bezoek en plaats ik ook persoonlijke blogs.

WordPress, fotograferen, schrijven en Social Media

Toen ik startte met bloggen had ik nooit gedacht dat er zoveel bij komt kijken. Omdat ik dit werk enorm leuk vind, heb ik mij verdiept in de vaardigheden die ik hiervoor nodig heb. Het schrijven van teksten, fotograferen, webdesign (WordPress), Google Analytics en Social Media zijn hier enkele voorbeelden van.

Wanneer: augustus 2016 – heden
Wat: webdesign, fotografie,  tekstschrijven, bloggen, achtergrondartikelen, SEO webteksten
Waarover: reizen en wonen in het buitenland, cultuur, geschiedenis, culinair
Taal: Nederlands
Website: www.reismeemetsandra.nl

VAARDIGHEDEN

Webdesign 80
Tekst schrijven / bloggen
Social Media
Google Analytics
Fotograferen