Project omschrijving

EEN NIEUWE WEBSITE

Armand Reijnders is eigenaar van zijn renovatie & installatie bedrijf. Toen Armand bij mij kwam had hij zijn domein naam geregistreerd,  Wordpress geïnstalleerd en een blog template. Dat voldeed niet aan zijn wensen en er moest een hele nieuwe website komen. Dit werk wilde hij echter graag uitbesteden. Gelukkig mocht ik deze voor hem maken. We maakten een afspraak bij hem thuis en bespraken uitgebreid zijn wensen.

Website aangepast op huisstijl, persoonlijkheid en wensen van Armand

Armand wilde vooral graag een website aangepast op zijn huisstijl. Verder stond hij er grotendeels blanco in hoe hij het precies wilde hebben. Ikzelf werk graag met het thema Avada en heb Armand de mogelijkheden van dit thema laten zien. Deze vond hij mooi en hij heeft voor dit Thema gekozen.

Grijs en zwart zijn de kleuren van zijn huisstijl. Hierin wil Armand echter een klein accent aanbrengen en we hebben gekozen om de details in een hout kleur te voorzien. Armand had ook specifieke wensen met betrekking tot het lettertype. Het lettertype dat Armand wenste was een ongebruikelijk lettertype en niet helemaal geschikt voor een website. Omdat Avada 500 verschillende lettertypes ondersteunt hebben we gezocht naar een lettertype dat overeenkomt met zijn wensen. We hebben gekozen voor Bookman Oldstyle. Daarna ben ik aan de slag gegaan.

Toen de eerste versie klaar was, heb ik Armand opnieuw bezocht. Hij was erg blij met het resultaat. Om het portfolio te maken had ik foto’s nodig. Deze had Armand niet omdat hij nooit foto’s van zijn werk maakt. Er is voor Armand een basis port folio gemaakt. Deze kan in de toekomst uitgebreid worden.

Wanneer: februari 2018
Wat: webdesign, tekstschrijven
Waarover: website voor een renovatie & installatie bedrijf
WordPress Thema: Avada
Website: www.reijnders-ri.nl

VAARDIGHEDEN

Webdesign
Tekstschrijven