Project omschrijving

WEBDESIGN

EM COACHING & TRAINING

Toen Emmely Faessen van Em Coaching & Training naar mij kwam had zij alweer jaren geleden een website gemaakt via een format van haar provider. Deze website barstte echter uit haar voegen en Emmely wilde graag overstappen naar een WordPress website die haar meer mogelijkheden zou bieden. 

Ik maakte een afspraak en besprak haar wensen en voorkeuren. Haar website moet zowel jong, spiritueel en kundigheid als vertrouwen uitstralen zodat dit aansluit bij haar doelgroep namelijk jongeren tussen de 20 – 40 jaar. Onder deze groep vallen niet alleen studenten (die vastlopen met hun studie), werkenden (bij problemen met werk of burn out) en moeders  maar ook organisaties (als er behoefte is aan doelgericht en teamgericht werken). Ook liep Emmely vast met de structuur van haar website. Verder hebben we de kleurstelling en de toekomstige lay-out van haar website besproken. Vervolgens ben ik aan de slag gegaan. 

Wat heb ik voor Em Coaching & Training gedaan:

  1. Allereerst heb ik structuur aangebracht door een totaal nieuwe menustructuur aan te brengen,
  2. er zijn 26 pagina’s aangemaakt en 10 blogberichten,
  3. er is een contactformulier en een inschrijfformulier voor de nieuwsbrief ingesteld,
  4. twee weggevers (e-book) via mailchimp geplaatst,
  5. google analytics, 
  6. SEO. Ondanks dat Emmely een communicatieve achtergrond heeft en weet hoe ze teksten moet schrijven, is zij niet op de hoogte van SEO. Ik heb haar wegwijs gemaakt zodat zelf aan de slag kan gaan,
  7. benodigde veiligheid plugins geïnstalleerd,
  8. agenda geplaatst,
  9. uitgelegd hoe Emmely haar eigen website kan onderhouden.

Verder is Emmely een enthousiaste ambitieuze zelfstandig ondernemer en weet wat zij wil. Toch heb ik genoeg mijn creativiteit kunnen gebruiken en kreeg enorm veel energie van haar positiviteit. Zij heeft een website die bij haar en haar doelgroep past.

Vanwege haar communicatieve achtergrond heeft zij haar eigen teksten geschreven. Deels heeft zij haar foto’s uitgezocht en deels heb ik met haar meegezocht. 

Wanneer: mei/juni
Wat: webdesign,  SEO optimalisatie, mailchimp
Waarover: Em Coaching & Training / Persoonlijke groei & ontwikkeling
WordPress: Impreza (WP Bakery page builder)
Website: www.emcoachingcom.nl

Vaardigheden

Webdesign
SEO
Mailchimp